Tavuklara Özgürlük !

6 Mart 2013 Çarşamba

Yazılı ve Görsel basında da sıkça gördüğünüz üzere Entegre Tavuk Tesislerinde onlarca tavuk kafes sistemlerinde bir araya konularak toprağa basamadan hayatlarını idame ettiriyor ve ölüyorlar.
Tavukları bir canlı olarak değilde bir makine olarak gören bu zihniyet sebebiyle toprağa basabilen tavuk sayısı toplam sayının çok cüzi bir miktarı
Bazı entegre tavuk tesisleri ''Organik(!) Yumurta'' adı altında yumurta üretiyorlar fakat bu tavuklarda diğerlerinden farksız yetiştiriliyor. 
Salma ( Özgür ) Tavuk Çiftliklerinde ise durum çok farklı yaklaşık olarak 1 tavuğa 4 metrekare alan düşüyor. Bizim tavuk çiftliğimiz yaklaşık 19000 metrekare üzerine kurulu ve halen tavuklarımız bu alanda özgürce dolaşıp doğal hayatlarını sürdürüyorlar. Belki Entegre tesisler kadar çok yumurta üretemiyoruz ama Hayvan Haklarına saygılı şekilde Doğanın düzenini bozmadan Dünyaya zarar vermeden İnsanların sağlıklı beslenmelerini sağlamak için çaba gösteriyoruz. 
Sizde doğal beslenerek hem kendi sağlığınızı koruyabilirsiniz hemde Dünyaya daha fazla zarar verilmesini engellemiş olacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sağlıklı Yumurta © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions