Skandalın yeni adı : yumurta

2 Mart 2013 Cumartesi

Avrupa'da kırmızı et ürünlerinin içerisine at eti karıştırıldığı iddialarının ardından yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Almanya'da 200 kadar tavuk çiftliğine düzenlenen baskınlarda normal yumurtaların 'organik yumurta' adı altında tüketiciye daha pahalı satıldığı tespit edildi. Bu çiftliklerin organik yumurta üretimi ile ilgili hiçbir şartı yerine getirmediklerinin tespit edildiği açıklandı.

Ne yazık ki ülkemizde de benzer durumlar söz konusu sepet içerisine biraz saman eşliğinde konulan tavuk pisliğine bulaşmış sanayi tipi yumurtalar organik, köy tavuğu yumurtası vb isimlerle tüketiciye değerinin 2 katı kadar fiyatlarla satılıyor. Bu sebeple doğal besinler alırken güvendiğiniz işletmeleri tercih ediniz.

Özgür Köy Tavuğu yumurtalarınızı çiftliğimizden temin etmeniz mümkündür. Tavuklarımızın ürettikleri yumurtaları tükettiğinizde sizde sanayi tipi yumurta ile arasında ki tat farkını anlayacaksın.

E-posta    : saglikliyumurta@gmail.com
Facebook: http://facebook.com/saglikliyumurta
Tweeter   : http://twitter.com/saglikliyumurta

SİPARİŞ FORMU    -  İLETİŞİM

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sağlıklı Yumurta © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions