Anahtar Teslim Entegre Tavuk Kümesi Kurulumu

1 Mart 2014 Cumartesi

Sağlıklı Yumurta olarak kuruluş amacımız insanların doğal beslenmesine yönelik olarak doğal üretim kümes hayvanları ve yumurta üretimine insanların ilgi göstermelerini sağlamak ve bu doğrultuda üretim yapmak isteyen kişilere yardımcı olmaktı. Halen bu fikrimizi önceliğimiz olarak görüyoruz.
Sağlıklı Yumurta sayfası yayın hayatına başladığından bu yana yaklaşık 1 yıl oldu. Bu bir yıl içerisinde sayfamız yaklaşık 107.500 (yüzyedibinbeşyüz) ziyaretçiye ulaştı. Sayfamız halen günlük yaklaşık 400 kişi tarafından ziyaret edilmeye devam etmekte. Yüzlerce elektronik posta aldık. Her elektronik postaya makul süreler içerisinde cevap vermeye çalıştık. Gene yüzlerce kişi ile telefon görüşmesi yaptık. Talep eden kişiler ile yüzyüze görüşme ve bilgilerimizi aktarma fırsatı bulduk. Hakeza Facebook üzerinden bize ulaşan yüzlerce kişi oldu.
Bizim bu konu ile ilgili bilgilerimizi paylaşma ve tecrübelerimizi aktarma konusunda kimseden maddi ve manevi bir beklentimiz olmadı. Bilakis kendi cebimizden para harcayarak yaşadığımız yere yakın tavuk kümesi kurmak isteyen ziyaretçilerimizin kümeslerini ziyaret ettik. 
Bu bir yıl içerisinde insanların bizden ortak talepleri olduğu gibi bir çok farklı taleplede karşılaştık. Biz ticari bir firma olmadığımızdan bize iletilen kümes kurulumu ve tavuk temini taleplerini ilgili firmalara ileterek. Firma ile girişimci arkadaşlar arasında köprü kurmaya ve sektörün gelişmesine yardımcı olmaya çalıştık. Doğal üretimin yanısıra Bir çok kişi bize entegre tesis ile ilgili sorular sordu ve taleplerini iletti. Önceliğimiz olarak doğal üretimi gördüğümüzden bu kişilere ilk bir yıl içerisinde uygun bir dil ile yardımcı olamayacağımızı ilettik. Fakat bu doğrultuda taleplerin yoğunlaşması üzerine ziyaretçilerimize faydalı olmak adına bir kaç firma ile bu konu ile de görüştük.
Ticari maksatlı entegre etlik tavuk ve tavuk yumurtası üretimi yapmak isteyen ziyaretçilerimiz için görüştüğümüz firmalardan konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler almaya çalıştık. Firmalar ile yaptığımız görüşmelerde edindiğimiz bilgileri kısaca özetlemek gerekirse; Bu firmalar tarafından
- İnşaat işleri dahil olmak üzere fiziki kümes kurulumu,
- Son teknoloji ile yerde et tavukçuluğu ve kafes sistemi yumurta tavukçuluğu konusunda kümes ekipmanları temini,
- Tavuk, Yarka, Civciv temini,
- Kümes kurulacak alan için gerekli imar dahilindeki her türlü izinlerin alınması,
- Üretim sertifikası ve Ruhsat temini,
- Devlet destekli kredi, Teşfik, Hibe konusunda danışmanlık hizmeti,(%50'ye varan teşfik ve hibeler)
- Kümes kurulumu sonrası ürünlerin üretimi aşaması işletme yardımı ve sonrası ürünlerin pazarlanması konusunda pazarlama yardımı,
- Yem Fabrikası kurulumu,
- Ürün Paketleme departmanı kurulumu,
- Soğuk Hava deposu kurulumu hizmeti verilmektedir.

Ticari maksatlı entegre yer tavukçuluğu ve kafes sistemi tavuk yumurtası üretimi yapmak isteyen ziyaretçilerimiz bizim ile iletişime geçmesi halinde ziyaretçilerimizin bu firmalar ile iletişime geçmesine ve firmalardan fiyat almaları esnasında kişisel bağlantılarımızı kullanarak iskonto yapılması konusunda ziyaretçilerimize her zamanki gibi yardımda bulunmaya çalışacağımızı bildirmek istiyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sağlıklı Yumurta © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions