Doğal Özgür Tavuk ve Tavuk Yumurtası Alış ve Satışı

24 Aralık 2013 Salı

Bizimle irtibata geçen hemen hemen herkes üretim aşamasından ziyade ürettiği ürünü pazarlama konusunda neler yapması gerektiği hususunda sorular soruyor. Pazarlama konusunda bu denli soru sorulması üzerinde bizde elimizden geldiğince pazar konusunda neler yapabiliriz diye düşündük. Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz üzere bir pazar ağı oluşturma ve yumurta talep edenler ile üreticiler arasında bağlantı kurmaya çalıştık. Fakat bu pazar ağında da yumurta almak için bizimle irtibat kuran kişileri yönlendirdiğimiz üreticinin ne kadar güvenilir olduğu konusunda tereddütlerimiz oluştu. Sonuçta ülkemizin farklı bir ucundan birini tavsiye ediyoruz fakat bu kişi gerçekten doğal salma tavuk ve tavuk yumurtası mı üretiyor bilemiyoruz. Bu sebeple yaşadığımız ilde pazarlama konusunda daha aktif rol oynama kararı aldık. Bir kaç toptan yumurta ve köy tavuğu satın almak isteyen kişilerde bizimle irtibat kurdu. 
İzmir ve çevresindeki il ve ilçelerde doğal salma tavuk yumurtası üreticileri bizimle irtibat kurduğunda çiftliklerini ziyaret edeceğiz ve ürettikleri tavukları ve yumurtaları günlük olarak alacağız. Tavuk kilogram ve yumurta adet fiyatı konusunda bizimle irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca İzmir ve çevresindeki il ve ilçelerde doğal salma tavuk çiftliği kurmak isteyen arkadaşlara da pazar konusunda yardımcı olmaya çalışacağız.

İLETİŞİM 


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sağlıklı Yumurta © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions