Salma Doğal Özgür Tavuk Çiftliği Projesi (3 Boyutlu)

3 Aralık 2013 Salı

Takipçilerimizin akıllarında bir fikir oluşması için Doğal Salma Özgür Tavuk Çiftliğini kabaca 3 boyutlu olarak şekillendirdik. Sizinde aklınızda çiftlik kurulumu ile ilgili fikirler var ise bizimle paylaşırsanız sizin fikirleriniz doğrultusunda da benzer 3 boyutlu çizimler yapabilir. Fikirlerinizi şekillendirebiliriz. (Fotoğrafları orijinal boyutları ile görüntülemek için üzerilerine tıklayınız)






Uyarı ve Rica : Blogumuzdaki yazılarımız ve resimlerimiz kaynak gösterilmeden başka sitelerde ve bloglarda kullanılmakta. Bizim amacımız zaten bilgilerimizi paylaşmak. Bizim yazılarımızı başka bloglar ve siteler yayınladığında bilgilerimizi daha fazla kişi ile paylaşma fırsatı buluyoruz. Fakat en azından nezaketen yazılarımızı ve resimlerimizi kendi bloglarında ve sitelerinde paylaşan arkadaşlar blogumuzun linkini kaynak olarak gösterirler ise ve yazımızı ve resimlerimizi aldıklarını e-posta yolu ile bize bildirirlerse memnun oluruz.

2 yorum:

 
Sağlıklı Yumurta © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions