Yerli Hibritler ( Atabey, Atak-S ve Atak )

2 Aralık 2013 Pazartesi

Ülkemizde faaliyet gösteren Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü tarafından geliştirilen damızlıklardan elde edilen hibritler Atabey ( Beyaz Yumurtacı ), Atak-S (Kahverengi Yumurtacı) ve Atak (Kahverengi Yumurtacı) dır.

Bu tavuklar için kendi bilgilerimizi paylaşmak yerine Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü tarafından hazırlanan broşürleri paylaşmanın daha doğru ve güvenilir olduğuna karar verdik. Aşağıdaki linklerden ''pdf'' formatındaki broşürlere ulaşma ve ayrıntılı olarak bilgi edinme fırsatı bulacaksınız. Ülkemizde üretilen hibritlerden temin etmek isterseniz Tavukçuluk Araştırma Enstitüsü bu hibritlerin satışlarınıda yapmakta fakat bildiğimiz kadarıyla bu satışlar civciv olarak yapılan satışlar. Civciv bakımı ise oldukça zor bir iş sonuçta bu hayvanlarında bir canlı olduğunu düşünmek gerekiyor. Yatırım için civciv yerine en az 12-14 haftalık yarkalar temin etmeniz hem riskinizi hemde bakım maliyetinizi düşürecektir.



  












Broşürleri Tavuk Araştırma Enstitüsünün web sitesinden indirmek için TIKLAYINIZ 
Tavuk Araştırma Enstitüsünün Web Sitesini ziyaret etmek için TIKLAYINIZ


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sağlıklı Yumurta © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions