Salma Tavuk Köy Yumurtası Üretim Çiftliğinizi Kuruyoruz

24 Nisan 2013 Çarşamba

Blogumuzu takip ederek gerek telefon yoluyla gerekse elektronik posta yoluyla bize ulaşan arkadaşların sormuş oldukları her soru dönüp dolaşıp siz çiftlik kuruyor musunuz ? sorusuna geliyor. Bu sebeple siz ziyaretçilerimiz arasında doğal salma köy tavuğu ve yumurtası üretmek isteyen ve bu sebeple çiftlik kurmak isteyen kişiler için çiftliğimizi kurma aşamasında birlikte çalıştığımız firmalar ile irtibata geçerek sizlere ne şekilde yardımcı olabiliriz üzerine kafa yorduk. Çünkü bizde ilk çiftliği kurduğumuzda aynı yollardan geçtik ve aynı zorlukları çektik Tecrübelerimizi sizlerle paylaşma kararı aldık. 

Doğal Salma Köy tavuğu ve yumurtası üretim için çiftlik kurmak isteyen arkadaşlar için sıfırdan arazi üzerine kümes kurmanıza yardım ediyoruz. Sarf malzemeleri temini, İsteğinize göre sertifikalı ve aşılı tavuk,civciv yada yarka temini  Devletten hibe ve kredi almak isteyen ve doğal üretim sertifikası almak isteyen kişiler için proje hazırlama. Bu hizmetlerin tamamını birlikte çalıştığımız profesyonel firmalar aracılığıyla yaptığımızdan her bir hizmet için ayrı ayrı maliyet hesabı çıkartabiliriz. Tecrübelerimiz ise tamamen ücretsizdir.  

İletişim bölümünden bizimle irtibata geçebilirsiniz!


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Sağlıklı Yumurta © 2012 | Designed by Bubble Shooter, in collaboration with Reseller Hosting , Forum Jual Beli and Business Solutions